Junior-adviseurs Samenwerken Common Eye

0
Leestijd: 1 minuut

Common Eye is een organisatieadviesbureau dat zich volledig richt op het vak samenwerken. Common Eye heeft een eigen samenwerkingsmodel ontwikkeld dat wordt ingezet in opdrachten, waarbij ambitie, belangen, relatie, organisatie en proces centraal staan.

OchtendMensen Marlou Kerssens en Jolijn Uittenbogaard zijn bij Common Eye gestart om hun adviseurs te ondersteunen in hun opdrachten. Zij gaan met deze adviseurs mee in opdrachten waarbij zij het samenwerkingsmodel van Common Eye actief toepassen, om zo te leren over het vak samenwerken. Dit doen zij beiden vooral in het werkveld van de zorg met opdrachten variërend van het helpen ontwikkelen van een missie, visie en strategie in een oncologisch centrum van een UMC, het begeleiden van een fusie tussen twee huisartsenorganisaties en het begeleiden van het samenwerkingsproces rondom een regionale samenwerking tussen ziekenhuis, ouderenzorg en huisartsenzorg rondom juiste zorg op de juiste plek.

Jolijn en Marlou zijn hands-on en hebben in Common Eye-projecten concrete activiteiten opgepakt. Tegelijkertijd zijn zij in staat om Common Eye en haar klanten te verrassen met goede analyses en scherpe reflecties op processen en structuren. Zoals Ruben van Wendel de Joode van Common Eye zegt: ‘Samenwerken met beide talenten en met OchtendMensen heeft ons veel gebracht. Het smaakt naar meer.

“Jolijn en Marlou zijn hands-on en hebben in onze projecten concrete activiteiten opgepakt. Tegelijkertijd zijn zij in staat om ons en onze klanten te verrassen met goede analyses en scherpe reflecties op processen en structuren.”

Ruben van Wendel de Joode – Partner en oprichter Common Eye

Deel dit bericht

Comments are closed.