Directie­secretaris P&O Defensie Materieel Organisatie .

0
Leestijd: 2 minuten

Zorgen dat Defensie kan werken met modern, robuust en veilig materieel

Eén van de hoofdtaken van Defensie is om bijstand te leveren bij rampen en crises. Ook tijdens de Corona-crisis is dat het geval. De Defensie Materieel Organisatie (DMO) zorgt dat haar 60.000 werknemers (voornamelijk militairen) kunnen werken met modern, robuust en veilig materieel, en is betrokken bij de aankoop, instandhouding en verkoop van dat materieel. Daarbij gaat het niet alleen om groot materieel, zoals een F-35 of onderzeeër, maar ook om al het andere materieel dat Defensie nodig heeft, zoals de pakken van militairen en de soft- en hardware.

OchtendMensen helpt als sparringpartner en coördinator

Als directiesecretaris P&O van DMO is OchtendMens Elske Rotteveel de sparringpartner van de directeur P&O en houdt zich onder andere bezig met de coördinatie van de verschillende overlegstructuren, de voorbereiding van besluitvorming en de interne communicatie. Daarnaast is zij inhoudelijk dossierhouder Diversiteit & Inclusie.

Vertalen van resultaten, richtlijnen en afspraken naar centrale berichtgeving

In de Corona-crisis – waarin thuiswerken van de ene op de andere dag de norm is geworden – heeft de interne communicatie in het takenpakket van Elske een zwaarder accent gekregen. Het MT van de afdeling P&O voorziet de P&O-adviseurs en de directeuren van de DMO van richtlijnen op het gebied van personeelsbeleid in deze tijd. Om dat in een tijd van razendsnelle ontwikkelingen op een heldere en transparante manier te doen, heeft Elske een centrale rol in het vertalen van de resultaten, richtlijnen en afspraken die uit verschillende overleggen komen naar centrale berichtgeving. Ook in het hervatten van de reguliere werkzaamheden in deze periode levert Elske als directiesecretaris een bijdrage. Op die manier zorgt Elske als adviseur voor duidelijkheid in een onduidelijke tijd.

Ben je benieuwd wat voor projecten OchtendMensen nog meer doen binnen het thema Maatschappij & Overheid, lees dan hier verder.

“In deze Corona-tijd van razendsnelle ontwikkelingen, heb ik een centrale rol in het vertalen van de resultaten, richtlijnen en afspraken die uit verschillende overleggen komen naar centrale berichtgeving richting de directie en P&O-adviseurs van de Defensie Materiaal Organisatie. Ook in het hervatten van de reguliere werkzaamheden in deze periode lever ik als directiesecretaris een bijdrage.”

Elske Rotteveel – Adviseur OchtendMensen

Deel dit bericht

Comments are closed.