Mobiliseren van samenwerking in de zorg in regio Noord-Holland

0
Leestijd: < 1 minuut

Het bieden van toegankelijke en samenhangende zorg die dichtbij de patiënt staat is een grote uitdaging van deze tijd. ZONH zet zich hiervoor in door zich als implementatie en adviesbureau in de regio Noord-Holland te focussen op het organiseren van samenhang tussen de verschillende zorgverleners.

Binnen ZONH vult Noëlle vanuit haar rol als junior adviseur de behoefte aan extra capaciteit in. Als rechterhand van de senior projectmanager houdt ze zich bezig met de voorbereiding en uitvoering van diverse projecten. Denk hierbij aan het verkennen van samenwerking in het Sociaal Domein tussen gemeenten en huisartsen, het organiseren van kennismakingsgesprekken tussen Huisartsen/POH-GGZ en GGZ teams, en het schrijven van een projectaanvraag voor het duurzaam organiseren en financieren van eerstelijnszorg in West-Friesland.

Hiermee draagt ze bij aan het bij elkaar brengen en het faciliteren van een goede samenwerking tussen verschillende zorgverleners, waardoor een gezamenlijk en passend zorgaanbod mogelijk wordt.

“Het was heerlijk om te mogen leunen op de structuur en voorbereiding van Noëlle. En het was nog fijner om met Noëlle te kunnen sparren over hoe we het sociaal en medisch domein dichter bij elkaar kunnen brengen.”

Lizzy van der Kooij – ZONH

Deel dit bericht

Comments are closed.